Авто газови уредби, газови и метанови инжекциони

Предлагаме професионален монтаж на всички видове авто газови системи. Монтираме газови уредби от 15 години и може да се каже, че сме професионалисти. След всеки монтаж се прави диагностика и финна настройка на газовите уредби, така че да дават минимален разгод и максимална мощност.

Услуги от сервиз за газови уредби в София

Монтаж на газова уредба

Монтаж на качествени газови уредби на ниски цени. Голямо изобилие от марки и модели, монтаж по евро стандарт

Монтаж на газов инжекцион

Монтаж на последно поколение газови инжекциони за от 3 до 8 цилиндрови двигатели. Предлагаме голям избор на модели в зависимост от потребностите на клиента.

Монтаж на метанов инжекцион

Монтаж на метанови инжекциони с доказано качество и оптимално нисък разход на гориво. При нас ще получите ниски цени и дълга гаранция за монтаж на метанови уредби.

Ремонт и диагностика на газови системи

Диагностиране, ремонт и настройки на газови уредби, газови инжекциони и метанови уредби. Подмяна на части, периодични прегледи и поддържане на автомобилни газови системи.

Продажба на газови уредби и части

Продажба на качествени газови уредби, газови инжекциони, метанови инжекциони и части на ниски цени, голямо изобилие от производители и модели. Гаранция и сертификати.

Сервиз за газ в София

Търсите сервиз за газ и газови уредби в София, заповядайте при нас. Можете да получите консултация или цена по телефона или на място в сервиза в жк. Люлин зад Mr.Bricolage

Контакт с нас

  • Телефони

    0898 663 906
  • E-mail

    dns_autogas@abv.com